Hüseyin Örs'ten 29 Ekim mesajı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs'ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı.

Hüseyin Örs'ten 29 Ekim mesajı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Örs, yayımladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 "98 yıl önce bugün büyük Türk milleti, binlerce yıllık devlet tarihinde yeni bir sayfa açtı ve Milli Mücadele Cumhuriyetle taçlandı. 

Cumhuriyet Bayramı, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir kanıtıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'en büyük eserim' diyerek ifade ettiği Cumhuriyet, ülkemizin ve milletimizin yarınları adına en önemli güvencemizdir. 

29 Ekim 1923 yeniden kuruluşumuzun tarihidir.  İstiklal ve istikbalimizin sembolü olan Cumhuriyetimizi korumak, atalarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmak ve yarınlara aktarmak için milletimiz dün olduğu gibi, bugün de aynı inanç ve kararlılığa sahiptir. 

Çağdaş medeniyet yolunun cesur takipçileri ve yılmaz bekçileri olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, güzel yurdumuzu bizlere armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem