Fatih Suat oyman Haber61’e konuştu! “Sorunu yaratanlar çözüm üretemez”

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Haber61'e açıklamalarda bulundu.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Ankara’da düzenlenen Trabzon günlerinde Haber61’e yaptığı açıklamada iktidara yüklenerek “Sorunu yaratanlar çözüm üretemez” dedi.

Trabzon Günleri hakkında konuşan Oyman, “Trabzon günleri benim öğrencilik yıllarımdan beri katıldığım bir etkinlik. Trabzon’un tanıtımına ne kadar katkı sağlayabiliyorsak biz de o kadar mutlu oluyoruz. Dolayısıyla hem hemşerilerimize hem de burada çevre illerde yaşayan kim varsa onlara kentimizi tanıtmak bize de mutluluk veriyor” dedi.

Fatih Suat oyman Haber61’e konuştu! “Sorunu yaratanlar çözüm üretemez”

“BU ETKİNLİKLERİN TRABZON’DA OLMASINI İSTERİZ”

Bu etkinliklerin daha kapsamlı şekilde Trabzon’da yapılmasını istediklerini belirten Oyman, “Burada her alanda daha çok ilgi çekmemiz gerekiyor. Zaten Trabzon ismi bizi her yönü ile çekiyor. Bu etkinlikleri çok önemsiyoruz bir yandan da böyle etkinliklerin ciddi bir organizasyon ile Trabzon’da olmasını isteriz. Bu neden Trabzon’da olmasın. En büyük arzumuzdan biri ise bu etkinliklerin Trabzon’da olmasıdır” şeklinde konuştu.

“SORUNU YARATANLAR ÇÖZÜM ÜRETEMEZ”

Yaşanan ekonomik süreçle ilgili iktidara yüklenen Fatih Suat Oyman şunları söyledi;

“Biz nerden baksanız 2.5 yıldır görevdeyiz. Ortahisar’da 86 mahallede ciddi temaslarımız olmuştur. İnsanlar ekonomik olarak ciddi bir sıkıntıda. Zamlar ardı ardına gelmeye devam ediyor ve bunun henüz bir çözümü üretilmiyor. Krizi yaratanlar çıkıp bu perişanlıktan sonra bu sorunu çözecek kişi değillerdir. Sorunu yaratanlar çözüm üretemez. Biz şunu söylüyoruz. Sorun ortada çözüm için artık bir değişim şart. Bizim ülke olarak ihtiyacımız olan tek şey güvendir adalettir. Bunları sağlayamadıktan sonra bu sorun devam edecektir. Asgari ücreti arttırdık diye söylüyorsunuz. Fakat arttırdığınız asgari ücret şuan açlık sınırının altına düştü. Ev ekonomisi öyle bir hale geldi ki. Bugün herhangi bir yiyecek almaya kalksan markete girseniz işinden çıkamayacak hale gelirsiniz. Ekonomi olarak ülkenin en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Bir an önce kurtulmak için biz de elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Biz de parti olarak birçok masalar komisyonlar oluşturduk. Bu komisyonlarımız genel merkez bazında ve şehir şehir dolaşıyorlar. Bunların amacı sorunları dinleyip çözüm üretmektir. Şehirde baktığınız zaman genç bir başkan değil de genç Trabzonlu birey olarak şehirde en çok benim konuşmam lazım. Ben o görevi sırtıma aldım ve en iyi şekilde çalışmaya çalışıyorum.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU TAKDİR ETTİ

Tabi ki var bunu çok rahatlıkla söylüyoruz. Klişe vardır ya muhalafet her şeye karşıdır. Belediye başkanımız Murat Zorluoğlu’nun bugüne kadar yaptığı en güzel çalışma altyapı çalışmasıdır. Bu konudaki girişimlerini taktir etmek gerekiyor. Trabzonspor’un şampiyonluğunda konserler ile birlikte şehrin tanıtılmasında büyük katkısı oldu. Bu konuda taktir edilecek başarıları biz zaten taktir ediyoruz.

“TRABZON’DA PLANLAMA YOK”

Fakat bizim şehrimizde şöyle bir sıkıntı var. Şehirde bir planlama yok. Şehir kentleşmek açısından o kadar kötü bir hal aldı ki. Bizim en çok şikâyet ettiğimiz şey ulaşım master planıydı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler