Bakan Koca'dan Trabzon açıklaması! İşte Vaka sayılarında son durum

Bakan Koca Trabzon dahil 4 ilin yetkilileri ile görüştü.

Bakan Koca'dan Trabzon açıklaması! İşte Vaka sayılarında son durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir, Trabzon, Samsun ve Hatay illerinin Valileri, İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanları ile görüştü.

Bakan Koca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"İZMİR, TRABZON, SAMSUN, HATAY Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla illerimizin güncel durumunu ele aldık. Bu İllerimizde günlük yeni vaka sayılarında düşüş başladı. Ancak hastane ve yoğun bakım servislerimizin yükü hala yüksek seyrediyor. İZMİR’DE günlük vaka sayısında son bir hafta içinde %30 azaldı. Yatak doluluk oranı %57, yoğun bakım doluluk oranı %77. TRABZON’DA vaka sayıları %25 düştü, yatak doluluğu %52, yoğun bakım doluluğu %72. İZMİR ve TRABZON’DA tedbirleri sürdürmeliyiz.SAMSUN’DA vaka sayısında %35 düşüş oldu. Yatak doluluğu %62, yoğun bakım doluluğu %80. HATAY’DA vaka sayısında %40 düşüş gerçekleşti. Yatak doluluğu %85, yoğun bakım doluluğu %77. SAMSUN ve HATAY’DA Ağır hasta yükü yüksek. Tedbirlere ısrarla uyalım." 

Bakan Koca'dan Trabzon açıklaması! İşte Vaka sayılarında son durum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem