Askeri araç devrildi: 1 şehit! - 28 Ekim 2021

Hakkari'de askeri araç devrildi. 1 Asker şehit oldu.

Askeri araç devrildi: 1 şehit! - 28 Ekim 2021

Hakkari'nin Yüksekova-Şemdinli yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Hakkâri’de meydana gelen askeri araç kazasında P.Söz. Er Ebubekir Sel (23) şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Askeri araç devrildi: 1 şehit!

AKAR'DAN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanlığından Hulusi Akar’ın yayımladığı taziye mesajında, “Kahraman silah arkadaşımız, 27 Ekim 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” denildi.

AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Şehit Sel'in Kahramanmaraş'taki ailesine şehadet haberi verildi. Vali Yardımcısı ve Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç, Belediye Başkanı Ahmet Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İbrahim Çakır ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psikososyal destek ekipleri, 23 yaşındaki Sel'in şehadet haberini Altınyayla Mahallesi'nde ikamet eden babası Ergül ile annesi Selma Sel'e ulaştırdı.

Şehidin yakınlarını askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etmeye çalıştı. Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler