Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Meydan’da vatandaşlarla buluştu.

Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”

Vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, son dönemde Trabzon’un gerçek anlamda kabuğunu kırdığını ve dünyaya açılan bir şehir haline geldiğine vurgu yaparak, “Şehrimizi bugünkü konumuna getirmek hiç de kolay olmadı. Birçok projeyi hayata geçirdik. Şehrimizi her anlamda daha yaşanabilir, daha konforlu ve daha sorunsuz bir hale getirdik. Tarihi ve doğal potansiyellerimizi en güzel şekilde değerlendirdik. Trabzon böylece gerçek anlamda kabuğunu kırdı ve dünyaya açılan bir şehir haline geldi.” dedi. 

Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”

GENÇ, MEYDAN'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç; 15 Temmuz, Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Başkan Genç, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili vatandaşların nabzını yoklayan Genç, Trabzon’da son 40 yılda en büyük altyapı ve üstyapı projesinin bu dönemde yapıldığını dile getirerek, bundan dolayı vatandaşların biraz daha sabırlı olmasını istedi.

Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”

“MARAŞ CADDESİ 24 SAAT CANLILIĞINI KORUYOR” 
İçme suyu, yağmur suyu drenaj kanalı, Telekom, doğalgaz ve elektrikle ilgili Meydan ve çevresinde bütün altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Genç, “Şehrimizde son 40 yılın en büyük altyapı ve üstyapı çalışması yapılıyor. Bir yandan altyapı sistemlerini yenilerken ve modern hale getirirken, diğer yandan da bozulan üstyapıyı da ivedilikle standartlara uygun hale getiriyoruz. Meydan Bölgesi, Uzun Sokak, Maraş Caddesi, Kunduracılar Caddesi’nde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Özellikle bir bölümü araç trafiğine kapatılan Maraş Caddesi, yeni düzenlemeyle birlikte vatandaşlarımızın en cazip mekânlarından biri haline geldi. 24 saat canlılığını koruyan, insanların bir araya geldiği, buluştuğu şehrimizin siluetini yansıtan bir nokta haline geldi.” dedi. 

Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”

“TURİZM CİDDİ BİR GELİR KAYNAĞI”
Altyapı çalışmaları tamamlanan Maraş Caddesi ve Uzun Sokak’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak cephe sağlıklaştırma projesiyle bu yerlerin hem altyapı hem de üstyapı olarak çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Genç, “Artan turizm faaliyetleri nedeniyle şehrimiz her yıl milyonu aşan turisti ağırlıyor. Bundan da şehir ekonomisi çok ciddi bir gelir elde ediyor. Peki, şehrimize gelen turist ne ister? Tabiat güzelliği ve tarihi değerlerin yanı sıra hem altyapının hem de üst yapının çok güzel, modern olmasını ister. Yöre insanının, esnafın güler yüzlü, dürüst ve sıcak kanlı olmasını ister. Bunlar da hemşehrilerimizde fazlasıyla var. Diğer yandan da turizme dönük olarak yeni projeler hayata geçirerek şehrimizi turistler ve ziyaretçiler için daha konforlu ve çekici hale getirdik. Ganita ile Faroz arasındaki sahil düzenlemesi, Yalıncak Plajı şehrimize gerçek anlamda değer katan projeler. Bir yandan kadim şehrimizin tarihi değerlerini ve doğal güzelliklerini sunarken, diğer yandan şehrimizin bu dokusuna uygun bir görünüme kavuşması çok önemli. Son yıllarda yapılan projeler de buna dönük projeler.” ifadelerine yer verdi. 

Genç, vatandaşlarla buluştu! “Trabzon dünyaya açılan bir şehir haline geldi!”


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber