Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

Yomraspor futbol okulu altyapısı ile Bordo Mavi 61 Spor Kulübünün futbol altyapısı ilçe stadında yapılan imza töreni ile birleşti. Atılan imzaların ardından iki kulübün futbol altyapıları birleşerek gelecek adına güzel bir projeye başlandı. 

Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

İlçe stadında yapılan imza törenine Yomraspor Kulüp Başkanı Davut Atmaca, Asbaşkan Yüksel Ayaz, Bordo Mavi Kulüp Başkanı Selahattin Baba, Başkan Yardımcısı Aydın Demirci, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zülfü Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım, kulüp yöneticileri, aileler ve sporcular katıldı.

Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

İLÇEYE SPOR TESİSİ KAZANDIRACAĞIZ
İmza töreninde konuşan Yomraspor Asbaşkanı Yüksel Ayaz, “Bu projeye imza atarak, gelecekte bu çocukların Yomraspor’da ya da farklı kulüplerde güzel yerlerde futbol oynamasının önünü açmış olacağız. Amacımız profesyonel kulüp olan Yomraspor'un altyapıdan yetişmiş olan oyuncularla, başarılı olmasıdır. Tüm altyapı gruplarımız kendi liglerinde  şampiyonluk yarışı vermektedir. Ayrıca, Trabzon genelinde şampiyon olan U14 takımımız, ilimizi bölgede temsil etme hakkı kazandı. Bir etkinlikle A takım ile U14 takımımızı  buluşturduk. Mutlu oldular, bizlerde onların başarısından gurur duyuyoruz. Şuan Altyapıda 4 branşta çalışmalarımız sürüyor. Futbol okulunda eğitim alacak çocuklarımızı,  altyapı  branşlarında devam ettireceğiz. İlçede tesisleşme anlamında da çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı oyuncularımıza güzel bir halı saha, spor salonu gibi ciddi projelerimiz var ve bunların adımlarını atmış bulunmaktayız. İlçemize de bu anlamda büyük bir yatırım yaparak gençlerimiz ve çocuklarımız için büyük bir tesis de kazandıracağız. Bunun çalışmalarına başladık ve kısa sürede tamamlayacağız. Oyuncularımız tesislerinde idmanları ve çalışmalarını yaparak yetişecekler.  Bugün burada  Selahattin Başkan ve Davut Başkanla güzel bir projenin altyapısını oluşturmuş olduk.” dedi

Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ
Yomraspor Kulüp Başkanı Davut Atmaca ise, “Öncelikle söylemek isterimki Bordo Mavi 61 Spor Kulübüyle altyapılarımızı birleşmekten mutluluk duyuyoruz. Birleştik çünkü Yomra’daki çocukların daha iyi bir yerlere gelebilmeleri için buna öncülük yapılması gerekiyordu. Çok mutluyuz. Tesisleşme alanında eksiklerimiz var ama birleşmeden sonra artık siyasetide kullanıp inşallah kapalı spor salonu yaptırmak için çalışmalarımıza da başladık.  Yomraspor’a 4 sene önce geldiğimizde hep söyledik, ‘alt yapıya önem verelim, alt yapı olmazsa olmazımız’  dedik. Bu çocuklarda onun bir parçası. Futbol olarak, kültür olarak büyüyeceğimizi düşünüyorum. Altyapılarımızın birleşmesi iki camiamıza da hayırlı olsun. Yapacağımız her çalışma gençlerimiz için. Gençlerimiz bizim geleceğimiz” dedi.

Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRECEĞİZ
Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, “Yomramızın geleceğine yatırım yapmak istedik. Bunun için üzerimize düşen ne varsa yapacağız’ dedi. Başkan Baba yaptığı açıklamada, “İki kulübün altyapısını birleştirerek Yomramızın geleceğine yatırım yapmak istedik. BordoMavi 61 kulübü olarak,  ana branşımızın voleybol olmasına rağmen, futbolda profesyonel ligde profesyonel bir takımla çalışmak istedik. Yomraspor da bize gereken desteği verdi. Geleceğimizin yıldızlarını yetiştirmek için birlikteliğimizi başlatmış bulunuyoruz. İlçemizdeki en büyük sorun bir kapalı saha olmaması fakat Yüksel Ayaz Başkanım ve Davut Atmaca Başkanım ile birlikte ilçeye bir kapalı saha ve tesisleşme anlamında ciddi çalışmalar başlattık. En kısa sürede bu çalışmalarımızı neticelendirip gençlerimizi güzel imkanlar altında yetiştireceğiz.  İlçemiz Yomra ve gençlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Geleceğin yıldızları Yomra'dan yetişecek

NEGATİF ENERJİLERİNİ ATACAKLAR
Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım da kısa bir konuşma yaptı. Yıldırım, “Gençleri burda görmek bizi çok mutlu etti. Spor ve eğitim birleşince güzel yerlere gelecekler. Negatif enerjilerini atacaklar. Projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 güzide kulübümüze bu ortaklaşa çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hem Yomra hem de Yomraspor adına ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler