Survivor 2015 birleşmesi müthiş dedikodular

Survivor All Star’ın 28 Nisan akşamı yayınlanan birleşme partisinde müthiş dedikodular yapıldı. Acun Medya tarafından yayınlanan Survivor görüntülerinde yeni ittifaklar kurulduğu ortaya çıktı. Turabi ve Hilmicem Anıl Tetik'i yanlarına çekerken, Hakan ve D

Survivor 2015 birleşmesi müthiş dedikodular

Survivor All Star’ın 28 Nisan akşamı yayınlanan birleşme partisinde müthiş dedikodular yapıldı. Acun Medya tarafından yayınlanan Survivor görüntülerinde yeni ittifaklar kurulduğu ortaya çıktı. Turabi ve Hilmicem Anıl Tetik'i yanlarına çekerken, Hakan ve Doğukan ise Hasan ile resim verdi. Merve Aydın'ın tutumu da birleşme sonrası merak ediliyordu. Merve Aydın da sinyali verdi ve Turabi'nin karşısında duracağını ortaya koydu. 

Survivor All Star'da bugün adalar birleşiyor ve ortak yaşam başlıyor. Survivor 2015 adasının birleşmesiyle birlikte oylama şeklide değişiyor. Bundan sonra Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan da bir yarışmacının adını elenmek üzere verecek. Böylece SMS oylamasına üç yarışmacı birden çıkacak ve sonuçlara göre en düşük oyu alan elenecek. 

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNDEKİ DEDİKODULAR

Survivor 'da adaların birleşmesi için verilen partide müthiş kulisler döndü. Anıl Tetik , Turabi ve Hilmicem ile birlikte olacağının sinyallerini verdi. Turabi ve Hilmicem Anıl Tetik'i kendi yanlarına çekmek için Hakan Hatipoğlu'nu kullandılar. 

Turabi ve Hilmicem , Anıl Tetik 'in sakatlıktan sonraki durumunu irdeleyerek onu daha da doldurdu. Anıl Tetik de onlara sıcak sinyaller vererek adaların birleşmesinde sonra yeni bir ittifakın sinyallerini verdi. Birleşme partisinde ortaya çıkan resim  Turabi , Hilmicem ve Bozok'dan oluşan üçlünün Anıl Tetik'i de aralarına katacakları oldu.

Turabi 'Bu hakan senin açıklarını toplar toplar pat yüzüne koyar' dedi. Anıl Tetik ise 'Bu Hakan adalar birleşince Hakan abiyle ufak ufak yanaşacak' diyerek tahminlerde bulundu. Konu Hasan'dan açılınca Turabi hemen Hasan aleyhinde konuşmaya başladı.

MERVE AYDIN İLE SAHRA 'NIN TURABİ DEDİKODUSU

Merve Aydın'ın adaların birleşmesinden sonra kimlerle yakın olacağı merak konusuydu. Merve Aydın birleşme partisinde Sahra ile yaptığı dedikodu ile bunun sinyaline verdi. Merve ve Sahra gün boyunca Turabi ve Hilmicem dedikodusu yaptı. Konuşmalara bakılırsa Merve Aydın Turabi ve ekibinden uzak durmayı ve Hasan ile kızlara yakın olmayı tercih edecek. Merve Aydın 'Turabi ne yaparsa Hilmicem'de de aynısı var. Bu çok kötü bir şey. İnsanın kendi karakterini ortaya koyamaması çok kötü. Konseyde bile hareketleri aynı' diyerek eleştirdi. 

HASAN , HAKAN VE DOĞUKAN ÜÇLÜSÜ

Survivor gönüllüler adasında kızlarla birlikte yalnız kalan Hasan ise birleşme partisinde ünlüler takımından kimlerle ittifak yapabileceğinin sinyalini verdi. Hasan'ın tercihi Hakan ve Doğukan'dan yana oldu. 

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ YEMEĞİ

Survivor adasında günlerce aç kalan yarışmacılar birleşme partisinin yemeğinde biraraya geldi. Survivor yarışmacılarını partide mest eden yemekler oldu. Survivor yarışmacıları yemekleri görünce çığlıklar attılar. Adadaki şort ve tişörtlerinden kurtulan yarışmacılar yemeğe hayli şık kıyafetlerle kazandılar. 

Survivor 2015 ünlüler ve gönüllüler takımı birleşme partisinde aynı masada oturdu. Döner ve börekler geldikçe survivor yarışmacıları çığlıklar attı. 

Survivor ünlüler takımı ve gönüllüler arasında yemekte pozitif bir hava vardı. İşte Survivor birleşme yemeğinden görüntüler. 

SURVİVOR 42. BÖLÜM ADALAR BİRLEŞİYOR
Survivor All Star'da bu akşam yayınlanacak 42. bölümde adaların birleşmesinin görüntüleri ve ilk oyun yer alacak. Anıl Tetik sakatlıktan sonra ilk kez yarışacak. Survivor adasındaki kulübelerinden ayrılan ünlüler ve gönüllüler yeni adada herşeye sıfırdan başlıyor. Survivor'da adaların birleşmesinin ardından önce yarışmacılar kalacak yerler inşa etmeye başladılar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler