Beklediği talibi babası çıktı! Canlı yayında olay!

Özel bir televizyon kanalında ekranlara gelen evlilik programında eşi görülmemiş bir olay yaşandı. Talibi olduğu söylenerek koltuğa oturtulan genç kız, talibini beklerken karşısında babasını buldu. 23 yıldır görüşmediği ortaya çıkan baba-kızın bu buluşmas

Beklediği talibi babası çıktı! Canlı yayında olay!

Özel bir televizyon kanalında ekranlara gelen evlilik programında eşi görülmemiş bir olay yaşandı. Talibi olduğu söylenerek koltuğa oturtulan genç kız, talibini beklerken karşısında babasını buldu. 23 yıldır görüşmediği ortaya çıkan baba-kızın bu buluşması sonrası stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu.

Programda annesiyle birlikte taliplerini arayan gelin adayı Ayşe 23 yıl sonra canlı yayında babasıyla karşılaştı.

Ayşe'nin annesi Zeynep Hanım ise eski eşi stüdyoya girdiği anda 'Bu adam benim babam' şarkısı çalmasına rağmen eski eşini tanıyamadı. Ayşe ise babasını sadece isminden tanıdığını söyledi. İlk gördüğü anda gözyaşlarına boğulan Ayşe babasıyla yüzleşti.

Canlı yayında yaşanan buluşmada herkesin ısrarına rağmen kendisini 4 yaşında bırakıp giden babasını affetmeyen Ayşe gözyaşları içinde çile dolu yaşamından bahsetti. Babasının kendisini bırakıp gitmesine isyan eden Ayşe babasını affetmedi.

Ülke Haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler