Fettahoğlu'ndan beceri atölyelerine ziyaret

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Özel Yürekler Ek Binası, örgün eğitim dışına çıkmış özel eğitim bireylerini bünyesinde barındıran bir kurum olarak şehrimizde hizmet veriyor.

Fettahoğlu'ndan beceri atölyelerine ziyaret

Tamamı otizmli bireylerden oluşan kurum, hayat boyu öğrenme kapsamında halk eğitim merkezinin özel üssü görevini yerine getiriyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, göreve başladığı günden itibaren özel ihtimam göstererek yaptığı okul ve kurum ziyaretlerinde, bugün de Özel Yürekler Ek Binasında bulundu.

Yöneticiler, temsilci veliler ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü; kurumun lojistik hizmetleri, beceri alanları, özel bireylerin nicelik sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Koşulların iyileştirilmesi, özel bireylerin gereksinimlerinin karşılanması ve daha sağlıklı şartlar için ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarını söyleyen müdür Fettahoğlu, tüm sınıfları tek tek gezerek yapılan etkinlikleri inceledi, özel yüreklerin beceri atölyelerindeki çalışmalarına ortak oldu.

TOPLUMSAL DEĞER ÜRETME ORTAĞIYIZ

Toplumsal farkındalık anlamında kurumların verdiği hizmetlerin bilinmesi, sorunlar kadar çözümlerde de paydaş olmanın gerekliliği üzerinde duran İl Milli Eğitim Müdürü, ‘’Bizler her şeyden önce toplumsal değer üretme ortağıyız. Birbirimizle kurduğumuz bağ, örgün ya da yaygın eğitimin sınırlarıyla değil sorumluluk duygusuyladır. Şehrimizde içinde eğitim olan her kurum bizimdir, derdi derdimizdir’ ’şeklinde konuştu.

Kurum yöneticilerinin, öğretmenlerinin özel gayretlerinin, sabır ve fedakârlıklarla yaptıkları çalışmaların gerçek anlamda toplumsal bir hizmet olduğunu, bu anlamda haklarının ödenmez olduğunu belirten Hüseyin Burak Fettahoğlu, özel  yüreklerin sorumluluğunu taşıyan tüm özel yürekli eğitim paydaşlarına minnetlerini sundu.  

Fettahoğlu'ndan beceri atölyelerine ziyaret

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber