Fatih Tekke: Bizim oyun yapımız Trabzonspor’un istemediği oyun şekli

Trabzonspor, İstanbulspor’u konuk ediyor.

Fatih Tekke: Bizim oyun yapımız Trabzonspor’un istemediği oyun şekli

Trabzonspor’un İstanbulspor maçı öncesi konuk ekip teknik direktörü Fatih Tekke, açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Kendi şehrimdeyim. İnşallah hayırlı olur. Kolay bir maç yok. Bizim kadromuzda alternatif oyuncular eksik. Bizim için kolay maç yok. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Oyunu istediğimiz şekilde oynayabilirsek puan ve puanlar olabilir. Zor bir maç umarım hayırlısı olur. Oyuncularımın performansından gayet memnunum. Umarım yeter ama zor maç.

Çalıştığımız şey Trabzonspor’un oynamak istemediği oyun şekli. Benim de oynamak istemediğim oyun şekli. Zorunluluk bu. Oyunculardan vazgeçmedik ama bu tarz puanlar için önemli. Bizim oynamamız gereken yapı şuan Trabzonspor’un oynamak istemediği bir oyun yapısı olacak. Umarım tutar. Ama bu kadar kaliteli oyuncuya karşı 90 dakika bunu sağlayabilmek kolay değil. Trabzonspor kötü oynar ve biz iyi oynarsak benim isteğim gerçekleşir. Umarım da öyle olur.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor