Fatih Tekke: Trabzonspor ile oynarken daha dikkatli olmak lazım

İstanbulspor teknik direktörü fatih tekke trabzonspor maçı sonrasında konuştu.

Fatih Tekke: Trabzonspor ile oynarken daha dikkatli olmak lazım

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise oyun olarak istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, Trabzonspor karşısında denediği farklı oyunda başarılı sonuç alamadıklarını söyledi. Tekke, "Oyunu 2-3 bölümde değerlendirmiştim. İlk bölümü geçtiğimiz dediğimiz anda duran toptan, eksiğimiz olan yönden golü yedik. Trabzonspor'la oynarken daha dikkatli oynamak lazım. Savunmada ciddi bireysel hatalar yaptık. Oyun düzensiz bir oyuna döndü. Bugün tek kazanım olarak haftaya sarı kart sınırında olan oyuncularımızın cezalı duruma düşmemeleri oldu" dedi.

"BU ŞEHİR BENİM ŞEHRİM"

Trabzonspor taraftarlarının kendisine gösterdiği sevgi selini değerlendiren Tekke, “Her dakika Trabzon'a dönmeyi bekliyorum. Bu şehri ve insanını seviyorum. Buraya aitim. Teknik adam olarak çok değerli bir kulüpte çalışıyorum, bana bu fırsatı verdiler. Onları mahcup etmek istemiyorum. Koşullar sizin hayatınıza yön verebiliyor ama bu şehir benim şehrim” diye konuştu.

"BİZİM İŞİMİZ ZOR"

Ligin son sıralarında bulunan takımının durumuyla ilgili değerlendirme yapan teknik adam, “Bizim işimiz zor. Oyuncu katılması lazım. Gidenler ve gelenler var. Hem yarışırken, hem de kendi oyununu oynayabilmek kolay değil. Farklı farklı maçlara hazırlanıyoruz ve potansiyelimiz belirli bir seviyede. Totali değerlendirdiğimizde ihtiyaçlarımız var ama hepsini tamamlamak mümkün gözükmüyor. Asla pes eden bir yapımız yok. Oyun için biraz süreye ihtiyacımız var değil. Bu ligde kalmak için son ana kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor