Facebook'ta silinenleri geri getirmek mümkün! 

Facebook‘ta bazen kasıtlı bazen kazayla bize gelen mesajları silebiliyoruz. Bu mesajlar önemli bilgiler içerdiği zaman ya da bir anlık refleksle bu mesajları sildiğimize pişman olduğumuz zamanlarda mesajlarımızı geri isteyebiliyoruz. Ama “Sil” tuşuna bastığımız o vakit hepsi “puff” uçup gidiyor. Bize de içimize çöken o pişmanlıkla yaşamak kalıyor.
    Lakin durum tam olarak böyle değil. Çünkü Facebook mesajları silindiğinde sonsuz bir kara delikte kaybolmuyor. Sildiğiniz ancak geri döndürmek istediğiniz mesajlara birkaç adımda yeniden kavuşabilirsiniz. Aynı şekilde Facebook’ta paylaştığını fotoğraf, video ya da durum güncellemesi gibi diğer bütün paylaşımları da kurtarmanız mümkün.

İşte adım adım silinen Facebook mesaj ve paylaşımlarına yeniden ulaşmanın yolu…
    Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra sayfanın üst kısmından Hesap Ayarları‘nı açın. Karşınıza çıkan Genel Hesap Ayarları sayfasının altında “Facebook verilerinin kopyasını indir” uyarısı göreceksiniz. Gömülü linke tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz sayfada “Arşivi Başlat” tuşuna bastığınız zaman sadece Facebook üzerinde olduğunuz zaman boyunca size gelen tüm mesajları değil, Facebook’un depoladığı tüm verilerinizin yüklenmesi yolunda ilk adımı atmış olacaksınız.

Süper, Tüm Facebook Geçmişiniz Parmaklarınızın Ucunda

Arşivimi Başlat tuşuna basınca sizden güvenliğiniz için yeniden şifrenizi girmenizi isteyecektir. Daha sonra karşınıza çıkacak İndirme Talebi kutucuğunda ise bu indirme sürecinin biraz uzun sürebileceğine dair bir uyarı göreceksiniz. Bu süre Facebook üyeliğinizin geçmişine göre uzayıp kısalabiliyor. Ancak birkaç dakika içinde Facebook’tan gelen bir mesajın e-postanızda belirmesi olası.
E-Postanızı Kontrol Edin ve Tüm Facebook Geçmişinizi Görün


Gelişmelerden haberdar olmak için twitter'dan takip ediniz: https://twitter.com/byMustafaCanbeg

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR