Esra Erol’da inanılmaz olay!

ATV'nin sevilen ve reytingleri altüst eden programı Esra Erol'da, bugün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Esra Erol’da inanılmaz olay!

Esra Erol'da' programına Çanakkale'den katılan 22 yaşındaki İrem Doğan, ünlü sunucunun kapısını çaldı. İrem Doğan'ın annesi Yeliz Doğan, ev ve araba parası olan ve yaklaşık 1 milyon liraya yakın parayı kripto paraya yatırdı. Bütün parayı yatıran anne ise temmuz ayında ortadan kayboldu. Esra Erol'a katılan İrem Doğan, 'hem annemi aramak istiyorum, hem de anneme hesap sormak istiyorum' dedi. İşte programda yaşananlar!ATV'nin ilgiyle takip edilen programlarında Esra Erol'da bugün yine farklı ve bir o kadar da ilginç bir olay yaşandı

Esra Erol'da programına katılan 22 yaşındaki İrem Doğan, ünlü sunucudan yardım istedi.

İrem Doğan annesinin ortadan kaybolduğunu belirtti

"1 MİLYON LİRAYA YAKIN PARAYI KRİPTOYA YATIRIP ORTADAN KAYBOLDU"

İrem Doğan'ın annesi ev ve araba parası olan ve yaklaşık 1 milyon liraya yakın parayı kripto paraya yatırdı. Bütün parayı yatıran anne ise temmuz ayında ortadan kayboldu.

"HESAP SORMAK İSTİYORUM"

Esra Erol'a katılan İrem Doğan, 'hem annemi aramak istiyorum, hem de anneme hesap sormak istiyorum' dedi.

İrem Doğan, "Annem kaybolduğu gün İstanbul'a gelmiş. Ortadan kaybolmadan önce tüm tanıdıklarımızdan para istemiş. Erkek arkadaşımdan da 7 bin lira almış" diye konuştu

Ayrıca Doğan, "Annemin kaçışıyla ilgili ortağı olan Selçuk Kılıç'tan şüpheleniyorum. Annem evi, arabayı satıp kripto paraya yatırdı sonra da ortadan kayboldu. Annem kaçmadan önce başkasına aşık olduğunu söylemiş" dedi.

Program devam ederken Esra Erol'a birçok ihbar geldi.

Gelen ihbarlar arasında Yeliz Doğan'ın en son Bursa Görüklü'de görüldüğü ileri sürüldü.

Esra Erol İrem Doğan'a 5 aydır kayıp olan Yeliz Doğan'ı bulacağına dair söz verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler