Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim

Komedyen Ata Demirer hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı, Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bursa Bülbülü’ filminin özel gösterimi, dün gece gerçekleşti.

Esra Bilgiç: Hukuk fakültesi çocukluk hayalim

Esra Bilgiç de birçok ünlü ismin katıldığı galadaydı. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan güzel oyuncu, "Bazı şeyler paradan çok daha önemli" dedi.Bursa Bülbülü'nün Maximum Uniq Hall’da gerçekleşen özel gösterimine; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Gülse Birsel, Cem Davran, Ertuğrul Özkök, Suzan Kardeş, Bedri Baykam, Sevcan Orhan, Alper Saldıran, Cezmi Baskın, Ahmet Selçuk İlkan, Betül Demir, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Mustafa Topaloğlu, Aslıhan Malbora, Kaan Sekban, Esra Bilgiç, Gonca Vuslateri, Ege, Metin Uca, Coşkun Sabah, Sedef İybar, Emel Mütfüoğlu ve Arif Pişkin gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gala öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Esra Bilgiç, "Çok güzel bir akşam için buradayız. Filmi izleyeceğiz, heyecanlıyım. Fragman çok güzeldi, muhteşem bir film olduğu ortada. Ata Demirer'i zaten çok seviyorum. Onunla büyüyen gençleriz. BKM zaten benim yuvam. Kariyer basamaklarını burada attım. Onun için bugün de filme destek olmak buradayım" dedi.Aksiyon filmlerinde rol almak istediğini belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Kadın kahramanı oynamak çok istiyorum. Şimdilik bir sinema teklifi yok ama dijitalde de böyle bir projede olmak isterim" şeklinde konuştu.

Oyunculuğunun yanı sıra Hukuk Fakültesi öğrencisi de olan Esra Bilgiç, "Sınavlarım devam ediyor. O benim idealim. Bazı şeyler paradan çok daha önemli. Yargı mensubu olmak, avukat olmak, hakim olmak, savcı olmak bunlar çok önemli. Bunlar büyük bir ideal. Ben bunların çocukluğumdan beri hayalini kuruyorum" açıklamasını yaptı.

Futbolcu Gökhan Töre ile 2017–2019 yılları arasında evli kalan güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı.

Hayatımda kimse yok. Böyle çok iyiyim. Çok yoğun çalışıyorum. Aşka her zaman açığım. Bir gün bizim de karşımıza birileri çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin