Eskişehir’de bıçaklı kavga: 1 ölü

Eskişehir’de bir eğlence mekanının önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Eskişehir’de bıçaklı kavga: 1 ölü

Eskişehir’de bir eğlence mekanının önünde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta bir eğlence mekanında oturdukları sırada arkadaşları ile tartışan Tolga Toraman (36), bir arkadaşı ile dışarı çıktı. Bu sırada eğlence mekanının önünden otomobili ile geçen sürücü Tevabil S. (37) arasında, "Otomobile tekme atma" meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Tevabil S., üzerinde taşıdığı bıçakla Toraman’ı vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan Tolga Toraman ise, yoldan geçen bir ticari taksiye binerek, kendi imkanları ile Yunus Emre Devlet Hastanesine gitti. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye ulaşan Toraman, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan olay yerinden kaçan zanlı Tevabil S. de, İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonla Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bir evde yakalandı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki sorgusunda, olayı doğrulayarak, kavga sırasında bıçağı rastgele salladığını, suç aleti bıçak nereye attığını bilmediğini beyan ettiği öğrenildi.

Zanlı Tevabil S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler