"Erzurum – Rize Demiryolu hattı için Trabzon Büyükşehir Belediyesi uygun değildir yazısı yazdı"

Trabzon’un yıllardan beri yapılması için uğraş verdiği Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu projesi bu günlerde ortaya çıkan yeni bir çalışma ile gündeme oturdu.

Belgesi ile birlikte ortaya çıkan Erzurum(Aşkele) – Rize (İyidere) Demiryolu çalışması Trabzon’da büyük tepkiye neden oldu. Erzincan-Trabzon projesinin Rize’ye kaydırılacağı iddiaları sonrasında açıklamalar peş peşe gelirken Rize tarafı da bu projeye müjde gözüyle bakıyor. 

Haber61 yıllardır yaptığı haberlerle Erzincan-Trabzon Demiryolu’nu gündemde tutmaya devam ederken yeni gelişmeler Haber61 TV ekranlarında masaya yatırıldı.  Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Demiryolu Platformu sözcüsü  Mustafa Yaylalı ve Trabzon’un demir yolu hikayesini “Gümüş Kazma” isimli eseriyle kaleme alan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci-Yazar Aydın Gelleci Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Levent Ustabaşı’nın sorularını yanıtladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar