Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğrenci yemekhanesinde ekipler seferber oldu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğrenci yemekhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğrenci yemekhanesinde ekipler seferber oldu

Bugün öğlen saatlerinde, Atatürk Üniversitesi kampüsünde bulunan ana yemekhanenin çatısında bir yangın meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına, çok sayıda itfaiye ekibi hızla müdahale etmek üzere yönlendirildi.

YANGIN BAŞARIYLA SÖNDÜRÜLDÜ

Devlet Hava Meydanları tarafından sağlanan özel köpüklü yangın söndürme aracı, yangının daha fazla yayılmasını önleyerek büyük bir rol oynadı. İlçe belediyelerinden, üniversitenin kendi araç filosundan, orman bölge müdürlüğünden araçlar, AFAD ekipleri ve emniyetin TOMA araçları ile yapılan ortak müdahale sayesinde yangın, yoğun çabalar sonucunda kontrol altına alındı.

Ayrıca, yangın sırasında yemekhanede bulunan 100 kişinin hızla tahliye edildiği ve herhangi bir zarar görmedikleri bildirildi.

REKTÖRLÜK AÇIKLAMA YAPTI

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, merkezi yemekhanede çıkan yangın hakkında bir açıklama yaparak, "Üniversitemiz yerleşkesindeki yemekhanede çıkan ve henüz sebebi belirlenemeyen yangın, şehir genelindeki ekiplerin gösterdiği üstün çaba ile kontrol altına alınmıştır. En büyük dileğimiz, olayda herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasıdır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler