Erman Toroğlu: Trabzonspor bunu yapmaya mecbur!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 19. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından eski hakem Erman Toroğlu değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu’nun yorumları;

Yedek dahil 11-12 tane Trabzonlu futbolcu var. Türkiye liginde hangi takımda vardır bu. Trabzon’un şekli bu olması lazım. Herkes akıl veriyor ama parayla saadet olmaz. Bu çocukların yanına serpiştirmen lazım. Trabzon bunu yapmaya mecbur.

Kaleci (Onur) ve forvet (Burak) gittikten sonra takım bambaşka oldu.Trabzon’un şekli değişti. Tebrik ederim başkanı ve Ünal’ı. Hemen şampiyon olacaksın diye bir şey yok, taraftar bu takıma sahip çıkacak.

Ersun Yanal zamanına bakıyorum bir de şimdikine siyah ile beyaz kadar farklı. Kimleri almadılar ki… Öyle Trabzon’da futbolcular özel şoförle stada gidemezsin.

Nwakaeme var Trabzon’da. O normal bir insan değil. Onda motor mu var,8 silindir gücü mü var… Omuzu koyuyor, alıyor, veriyor… Enteresan bir adam. Gençlerle de münasebeti çok iyi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar