Ergenekonda ilk raund

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk ile eski İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Kemal Yalçın Alemdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 46'sı tutuklu 86 san

Ergenekonda ilk raund
Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk ile eski İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Kemal Yalçın Alemdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 46'sı tutuklu 86 sanığın yargılanacağı Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi önünde hareketli dakikalar yaşanıyor.

Günler öncesinden bazı düzenlemeler yapılan ceza evi girişinin çevresine canlı yayın araçları konuşlandırıldı. Son kontrollerini yapan basın ekipleri, hava koşullarının elverişsiz hale gelebileceği de düşünülerek hazırlanan çadırlara, ekipmanlarını ve canlı yayın masalarını kurdu.

Çok sayıda basın mensubunun bulunduğu ceza evi çevresinde, jandarma ekiplerince de güvenlik önlemleri alındı.

Bu arada, bazı sanık yakınları da İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce davanın görüleceği adliyeye girme umuduyla ceza evi önüne geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem