Enzo Perez'den Trabzonspor itirafı

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için çaba harcadığı Enzo Perez yaşanan süreçle ilgili konuştu

Enzo Perez'den Trabzonspor itirafı

Trabzonspor’un Ocak ayında transfer etmek istediği Enzo Perez, Arjantin’den Ole gazetesine konuştu…

35 yaşındaki Arjantinli oyuncu süreci; “Tek yapmam gereken gidip sözleşmeyi imzalamaktı. Evet dersem, giderdim. Ne istediysem verdiler. Her şeyi ayarladım. Masanın üzerine istediğim tüm şartları koydular. Evi, her şeyi, aklınıza gelen herseyi koymuşlardı... Aklınıza ne geliyorsa. Ama ne geliyorsa…” diye anlattı.

Perez, Trabzonspor’a neden gelmediğini ise; “Ayrılma kararı verirsem geri dönmeyeceğimi biliyordum. Daha önce olduğu gibi, sadece bir hayran olarak River'a ait olacaktım. Bu noktada pek çok şey düşündüm. Ailevi şeyler, çocuklarım, karım, ebeveynlerim, erkek kardeşim. Ben yalnız değilim. Yalnız olsaydım, ne karar verirdim bilmiyorum. Türkiye beni gururlandırıyor. Çünkü beni isteyip duruyorlar. 35 yaşındaki bir oyuncuyu istemeyi devam ettikleri için gurur duyuyorum” dedi.

Hatırlanacağı üzere Perez'in Trabzonspor'a transferi tecrübeli futbolcunun son anda karar değiştirmesiyle gerçekleşmemişti.

Fotospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler