Hatice İlknur Bedir

Hatice İlknur Bedir

En Çok Takipçisi Olan Türkler Kim

Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye’nin son zamanlardaki en çok takipçiye sahip ismi Nusret olarak bilinir. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nusret, Zirveyi kimseye bırakmıyor. Yaptığı paylaşımlar ve ilgi çekici videolar ile sosyal medyanın ilgi odağı konumundadır. Nusret’in hemen ardından onu takip eden isim ise Czn Burak lakaplı Burak Özdemir. Mesut Özil listenin 3. Sırasında yer alırken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise ilk dörtte yerini buluyor. En çok merak edilenler arasında ise yine Hande Ercel, Burak Özçivit, Hadise ve Acun Ilıcalı takip ediyor. Son zamanlar da yükselişte olan Hadise ise listeye adını yazdırmış durumdadır. Yaptığı sosyal yardım projeleri, ilginç videoları ve kendine has tarzı ile Nusret’in Dünya çapında bir hayran kitlesi bulunuyor.

Nusreti bu denli ünlü yapan ise dirsekten tuz dökme hareketi olan Salt bae hareketi olur. Videoyu koyduğu andan itibaren bir anda viral olan video, Nusret’i başka bir kategoriye taşıdı. Çalışkanlığı ve Türk kültürünü dünyaya tanıtmayı amaçlayan Çalışkan Adam takipçi sıralamasında yerini kimseye kaptırmıyor. İkinci sırada yer alan Czn Burak ise Hatay medeniyetler sofrasını dünyaya tanıtmak amacıyla çalışıyor. Türk mutfağının farklı lezzetlerini dünyaya tanıtmayı amaç edinen CZN çok sevilenler arasındadır. Yoksullara yaptığı yardımlar ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği katkılar ile gönlünün güzelliğini de her defasında sergilemiş oluyor. Hayran kitlesini günden güne arttırmaya devam ediyor.

Instagram da En Fazla Takipçisi Olan Türkler

Türkiye’de sosyal medya kullanıcılarının vazgeçilmezi olan Instagram bağımlılık yapan siteler arasında çok takipçisi olan kişiler kim denildiğinde ise artık ünlüler ve futbolcular yer almıyor. Yaptığı paylaşımlar ve hitap ettiği kitleye göre değişen fenomenler her geçen gün takipçi kitlesini arttırmaktadır. Kendi çapında bir dünya oluşturan Instagram tüm dünyada yaygınlaşırken Türkiye’de de başka bir yere geldi. Şarkıcısından, futbolcusuna, dansçısından, işletmecisine kadar hayatlarını merak ettiğimiz tüm ünlüleri buradan takip edebiliyoruz.

Hayatlarına daha yakından şahit olabiliyoruz. Instagram ’da dirsekten tuz dökme hareketini tüm dünyaya tanıtan Nusret listede yine ilk sırada yer alıyor. Yemek yemeyi çok seven bir toplum olduğumuzu buradan da görebilirsiniz. Sonrasında yine CZN Burak’ın yemekler ile yaptığı şovlar ile Nusret’i takip ettiğini görüyoruz. Yine milliyetçiliği ile tanınan Mesut Özil ise en çok takip edilen Türkler arasında yer alıyor. Futbol hayatındaki başarısıyla, doğallığı ve vicdanıyla sevilen futbolcu takipçi sevenlerinin dikkatini çekiyor.

Twitter ve Tik Tok ta En Çok Takip Edilen Ünlüler

Twitter da Instagram ve diğer mecralara kıyasla siyasetçilerin takipçisi daha fazla olur. İlk sırada ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yer alıyor. Türkiye’nin en çok takip edilen ikinci ismi ise Cem Yılmaz takip ediyor. Yaptığı mizahi ve zeki paylaşımlar ile sevilen ünlüler arasındaki Cem yılmaz listede yerini koruyor. Onu takip eden isim ise yine siyasetçilerden eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül oluyor. Dördüncü sırada Fatih Portakal yer alırken liste Kılıçdaroğlu ile devam ediyor. Dünya gündemini anında öğrenebileceğiniz mecraların başında yer alan Twitter, artık günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. Türkiye de en çok indirilen programlar arasında yer alan tik tok ta en çok takipçisi olan ünlü yine CZN Burak oluyor.

Yaptığı devasa büyüklükteki yemekler ve farklı sunumları ile en çok izlenen tik tok fenomeni haline geldi. En fazla takipçisi olan Türkler arasındaki Nursema ise, yaptığı farklı içerikler ve çizimler arasında en çok takipçisi olan ikinci Türk oluyor. Farklı videolar ile izlenme rekorları kıran türkler arasında yine Ceren Yaldız, Cemre Solmaz ,Sera gibi başarılı TikTokurlar yer alıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Türkler, takipçi listesini her geçen gün arttırarak yoluna devam ediyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.