Elon Musk:" Başka seçenek kalmazsa telefon yapacağım"

Twitter'ın yeni sahibi Musk'ın bir sonraki planı ortaya çıktı. Ünlü milyarder, Twitter'ın uygulama mağazalarından kaldırılması durumunda yapacağı bir sonraki işi açıkladı.

Elon Musk:" Başka seçenek kalmazsa telefon yapacağım"

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra gündenmden neredeyse hiç düşmedi.

44 milyarlık satın alım sonrası sosyal medya şirketinin başına geçen iş adamı, Twitter'da yeniden yapılandırmaya gitti. Başlangıçta binlerce personeli işten çıkaran Musk, daha sonra ise uygulamada birtakım değişiklikler yapmaya başladı. Peki Musk'ın bir sonraki planı ne?

MUSK'IN BİR SONRAKİ PLANI TELEFON OLABİLİR
Twitter'da aktif bir kullanıcı olarak da gezinen Musk, takipçilerinin bazı paylaşımlarını cevapsız bırakmıyor. 
Gerek uygulamada yapacağı değişiklikler, gerekse engellenen hesapların yeniden platforma dahil edilmesi gibi birçok konuyu takipçilerine danışan Musk, ABD'li siyasi yorumcu Elizabeth Wheeler'in sorusunu da cevapsız bırakmadı.
Elizabeth Wheeler, Twitter'da yaptığı bir paylaşımda, ''Apple veya Google Twitter'ı uygulama mağazasından kaldırırsa, Mars'a gidecek roket yapabilen Elon Musk için cep telefonu yapması da kolay olmalı'' dedi.

Musk,  Elizabeth Wheeler'in paylaşımını cevapsız bırakmadı. Sosyal medya şirketinin yeni sahibi, Google veya Apple'ın Twitter'ı kaldırması durumunda, '' Umarım iş o noktaya gelmez, ama evet başka çare yoksa alternatif bir telefon yapacağım.'' dedi.

Tesla, SpaceX ve Twitter'ın sahibi Musk'ın, akıllı telefon pazarına girmesi de sürpriz olmayabilir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler