Elektrikli Hasta Yatağı Nasıl Seçilir?

Hasta yatağı ve karyola modelleri, hastalar ve hareket edemeyen kişiler için bakım ve tedavi süreçlerinde en önemli yardımcılardan biri.

Elektrikli Hasta Yatağı Nasıl Seçilir?

Medikal ekipmanlar, hastane, klinik ya da fizik tedavi merkezlerinde kullanılmaktadırlar. Hastalar için konforlu bir bakım sürecinin yanı sıra, hasta yatakları aynı zamanda sağlık personelleri ve refakatçiler için de çok önemli. Elektrikli hasta yatağı, manuel modellere göre çok kolay bir şekilde kontrol edilebilmesiyle öne çıkıyor. Peki elektrikli hasta yatağı nedir, nasıl seçilir? Hasta yatağı seçiminde dikkat edileceklere bakalım.

Hastalar için Keyifli ve Güvenli Bir Tedavi Sağlayan Modeller

Elektrikli hasta yatakları, sunduğu onlarca özellikle hastalar ve refakatçiler için, öte yandan sağlık çalışanları için pratik bir deneyim sunuyor. Marka ve modellere göre değişiklik gösterebilen elektrikli hasta yatağı özellikleri tedavi ve bakımı kolaylaştırıyor. Elektrikli mekanizmaya sahip olan yatakların en önemli avantajı tek bir tuşla kontrol edilebilmesi. Elektronik motor yardımıyla başucu ve ayakucu pozisyonları istenen açıya getirilebiliyor ve hasta için konforlu bir ortam yaratılıyor. Fiziksel ve psikolojik olarak hastaların daha hızlı toparlanmasını sağlayan medikal ekipmanlar, bu nedenle tercih ediliyor.

Hasta Yatağı Kaç Motorlu Olmalı?

Elektrikli hasta yatakları içerdiği özelliklerle hastalar için çok avantajlı. Hasta yatağı modellerinde seçim yaparken motor sayısına göre ürünler göze çarpabilir. İki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu hasta yataklarının her biri farklı özellikler barındırıyor ve farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

İki motorlu hasta yatakları, hastaların pozisyonunu kolay bir şekilde değiştirmenin mümkün olduğu ekipmanlar. Sırt ve ayak bölgeleri, iki motorlu modellerde kolayca kontrol ediliyor. Üç motorlu modellerde ise yatağın yükseklik ve alçaklık ayarı daha pratik şekilde ayarlanabiliyor.

Dört motorlu elektrikli hasta yatakları diğer modellere göre daha gelişmiş özelliklere sahip. En fonksiyonel hasta yatağı olarak öne çıkan dört motorlu modellerde muayene pozisyonu kumandada tek bir tuşla sağlanabiliyor. Bu durum hem hastalar hem de bakıma yardımcı olanlar için iş yükünü ciddi manada azaltıyor.

Pioneer hasta yatağı ürünleri ve hasta taşıma arabası, jinekolojik muayene masası gibi birçok medikal ekipmanın yer aldığı Meissa, sağlık merkezleri için en fonksiyonel ve kaliteli ürünleri sunuyor. En iyi elektrikli hasta yatağı modellerine toptan satış avantajıyla ulaşmak için Meissa web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık