Transferi Trabzonlu Vali açıkladı "Trabzonspor ile transfer konusunda görüştüm"

Trabzonlu Vali göreve başladığı ilin takımının yaptığı transferi duyurdu.

Transferi Trabzonlu Vali açıkladı "Trabzonspor ile transfer konusunda görüştüm"

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, TFF 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor’un Andreas Tatos'u aldığını duyurdu.


Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, kulüp yöneticileri kentte görev yapan spor muhabirleri ile tesislerde bir araya geldi.

Ailesiyle birlikte Elazığsporlu olduğunu ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Spor kulüpleri şehirler için çok önemli. Elazığspor şehrin en önemli marka değeri. Futbol şehrin önemli tanıtım yüzü. Elazığspor, geçmişte ciddi başarılar yakalamış, Elazığlıları bir araya getirmiş önemli bir faktör. Sporun içinden gelen birisiyim" dedi.

Transferi Trabzonlu Vali açıkladı

SON OLARAK TATOS'U ALDILAR"

Elazığspor'un geçtiğimiz yıl yaşadığı zorluklara rağmen ayakta durduğunu anımsatan Vali Kaldırım, "Bu sene de çok güzel transferler yaptılar. Son olarak Andreas Tatos’u aldılar. Olympiakos’tan bildiğimiz, seyirciyi tribüne çekecek bir oyuncu” diyerek bordo-beyazlı ekibin yeni transferini açıkladı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile transfer konusunda görüştüğünü de kaydeden Kaldırım, “Gerekirse oradan da bir oyuncu takviye yapılabilir. Elazığspor bu sene hedefleri olan bir kulüp. Uyum sorununu hızla halletmemiz lazım. Mehmet Altıparmak’ın sözü var şampiyonluk diye, inşallah hedefe ulaşırız. Uyum çok önemli. Bütün kesimlerin takıma iyi motivasyon vermesi lazım. Herkes gelip geçici, Elazığspor kalıcı” diye konuştu.

Önümüzdeki hafta pazar günü Elazığspor’un Erzurum’da yaptığı 2. etap kampını ziyaret edeceklerini ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Takımımıza destek olmak için Erzurum’a gideceğiz. Bugün buraya iade-i ziyarete geldim. 11 Ağustos’ta lig başlıyor. 50. yıla dönük bir etkinlik olacak. 4 Ağustos’taki geceye inşallah biz de katılacağız. 5 Ağustos’ta Erzurumsporla dostluk maçı için hatıra bileti bastırıldı, kulübe katkı olsun diye. Tüm taraftarların destek olması gerekiyor. Bizde valilik olarak 5 bin bilet aldık” ifadelerini kullandı. 

Elazığspor Başkanı Sedat Karataş ise Vali Çetin Oktay Kaldırım’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, 1967’de kurulan Elazığspor’un 50. yılında borcun 3’te 2’sini ödeyerek geçen seneyi kazasız belasız atlattıklarını ancak sıkıntıların devam ettiğini, devlet büyüklerinin katkılarıyla, şehrin tüm paydaşlarıyla, STK’ları ile 50. yılında kulübü hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını kaydetti. 

Karatay ayrıca, şu ana kadar 10 futbolcu transfer ettiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler