Trabzonlular Elazığ için yardıma koşuyor! Gelmeye devam ediyorlar!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun çağrısıyla beraber vatanbdaşlar Elazığ için yardımlarını getirmeye devam ediyor.

Trabzonlular Elazığ için yardıma koşuyor! Gelmeye devam ediyorlar!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Elazığ Depreminde mağdur olanlar için çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun verdiği talimatla oluşturulan kriz masasında şu ana kadar ilçelerden gelen yardım talepleri karşılanıyor. 10 gün boyunca bayatlamayan Vakfıkebir ekmeği, gerekli giyecek malzemesi ve özellikle mağdurların üşümemesi için elektrikli soba, battaniye gibi malzemeler yüklenerek Elazığ’a gönderilecek. Elazığ’a yardım etmek isteyen Trabzon halkı, göndermek istedikleri malzemeleri büyükşehir belediyesinin araçları ile gönderebilecekler.

Trabzon büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu “Yardımlarınızı Büyükşehir Belediyemizdeki (Varlıbaş) toplama alanına veya ilçelerimizdeki itfaiye merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler