Elazığ'da Trabzonspor taraftarları takım kurdu!

Elazığ 2. Amatör Kümede mücadele eden Arıcak Trabzon Gençlikspor takımı tüm olumsuzluklara rağmen bir üst lige yükselmenin eşiğinden döndü.

Elazığ'da Trabzonspor taraftarları takım kurdu!

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde Trabzonspor taraftarları tarafından kurulan, 2.Amatör Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Arıcak Trabzon Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede oldukça fazla Trabzonspor taraftarı olduğunu ve kendisinin de lise yıllarında bordo-mavili takıma sempatisinin oluşmaya başladığını dile getirdi. Başkan Yıldırım ayrıca geride kalan sezonda bazı olumsuzluklara rağmen başarılı bir dönem geçirdiklerini belirtirken; ”Bu sezon da aynı istikrarı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

2.Amatör Lig’de mücadele eden ve Arıcak ilçesinde Trabzonspor sevdalıları tarafından kurulan Arıcak Trabzon Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ferit Yıldırım, yaptığı açıklamada ilçede Trabzon ve Trabzonspor’a oldukça fazla bir sempati olduğunu belirtirken, bu yıl bazı olumsuzluklara rağmen takımın başarılı olduğunu dile getirdi.

“OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TAKIMIMIZ BAŞARILI OLMUŞTUR”

Aynı zamanda Arıcak Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Başkan Yıldırım Arıcak ilçesinde neden Trabzon’un ismi geçen bir kulüp kurduklarını açıklayarak; “1960 ve 70’li yıllarda Trabzonspor’un bir Anadolu takımı olarak ligde önemli başarıları vardı. Sanırım bundan ötürüdür ki ilçemizde oldukça fazla Trabzonspor taraftarı var. Fenerbahçe, Galatasaray taraftarları kadar Trabzon ekibinin taraftarı da çok fazla. Ben Palu lisesi mezunuyum. İlk lise yıllarımda takım tutmuyordum daha sonradan Trabzonspor’a bir sempatim oluşmaya başladı. Bu sevgi ailemize de yayıldı. Arıcak’ta da ilk başta Trabzonspor adına bir dernek kurduk. Amacımız bölgeler arası ön yargıyı kırarak, köprü sağlamaktı. Arıcak’ta Trabzon’a duyulan sempati, Trabzon kamuoyunda da güzel karşılandı. Sonra derneğimizi tüzük değişikliğiyle kulübe dönüştürdük. İlk senemizde takımımız ligi namağlup bitirdi ancak play-offlarda son maçta elendik. Elenmeseydik 1. Amatör Lig’e yükselecektik. İlçede sahamızın olmayışı, antrenmanların yapılamaması, sadece maç günü antrenman yapabilmemiz, bizleri olumsuz etkiledi. Olumsuzluklara rağmen takımımız başarılı olmuştur. Bu sezon da aynı istikrarı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

(Elazığ Fırat Gazetesi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler