Ekrem Çapkınoğlu: “Trabzon ekonomisi hareketlenmiş durumda”

TTSO Meclis Üyesi Ekrem Çapkınoğlu Haber61’e konuştu.

Ekrem Çapkınoğlu: “Trabzon ekonomisi hareketlenmiş durumda”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve İş insanı Ekrem Çapkınoğlu Haber61’e açıklamalarda bulundu.

TRABZON EKONOMİSİ HAREKETLENMİŞ DURUMDA

Trabzon ekonomisinin pandemi sonrasında Arap Turistlerle hareketlendiğini belirten Çapkınoğlu, “Trabzon özellikle son yıllarda körfez ülkelerinden gelen misafirlerle ekonomi bir hayli hareketlenmiş durumda. Daha önceden bildiğiniz üzere zor bir pandemi dönemi geçirdik ülkece. Bölgemize de bu yansıdı. Ama bu yaz, kısmen de geçen yaz ayları ile birlikte ülkemize gelen Arap turistlerle Trabzon ekonomisinde birçok sektörde önemli anlamda katkı sağlanmış oldu. Bu da şehrimize önemli bir artı katmış oldu” dedi.

Ekrem Çapkınoğlu: “Trabzon ekonomisi hareketlenmiş durumda”

GERÇEKTEN MESAİ VERİLMESİ GEREKEN BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU

Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili konuşan Çapkınoğlu, “Trabzon Ticaret ve Sanayi odası 1884 yılında kurulmuş, Türkiye’nin en köklü odalarından birisi ve önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Biz bu şehirde ticaret ile bir yerlere geldik. Ticaret ve Sanayi Odası önemli projeler yapmıştır, birçoğunu da takip ediyor. Bu körfez ülkelerinin Trabzon’a fazla gelmesinde şehrin önemli dinamikleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nın etkisi bir hayli fazladır. Hani birileri soruyor ya ticaret ve sanayi odası ne yapıyor. Aslında gerçekten mesai verilmesi gereken bir sivil toplum kuruluşudur. Biz bu kentte doğduk bu kentte büyüdük. Ticaretimizi de bu kentte yapıyoruz. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte bu kente katkı sağlamak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Ekrem Çapkınoğlu: “Trabzon ekonomisi hareketlenmiş durumda”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler