Yüzde 25'lik indirim !

Uuz Benzin ve Mazota HücumYeni açılan bir benzin istasyonu akaryakıt ürünlerinde yüzde 25'lik bir indirim yapınca vatandaşların hücumuna uğradı. Sarıyer'de yeni açılan bir benzin istasyonu akaryakıt ürünlerinde açılışa özel yüzde 25'lik bir indirim yapınc

Yüzde 25'lik indirim !

Uuz Benzin ve Mazota Hücum

Yeni açılan bir benzin istasyonu akaryakıt ürünlerinde yüzde 25'lik bir indirim yapınca vatandaşların hücumuna uğradı.

 

Sarıyer'de yeni açılan bir benzin istasyonu akaryakıt ürünlerinde açılışa özel yüzde 25'lik bir indirim yapınca sürücülerin akınına uğradı. İndirimi duyan sürücüler, saat 12 ile 24 saatleri arasında geçerli olan kampanyayı kaçırmamak için soluğu benzin istasyonunda aldı. Sürücüler indirimli akaryakıt almak için yol boyunca uzun kuyruklar oluşturdu. Uzun süre yakıt almak için kuyrukta bekleyen sürücüler kampanyadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Yarım saat kuyrukta bekleyip bir depo benzin alan Kemal Kaygın adlı sürücü bu tür kampanyaları takip ettiklerini ve imkan olsa iki depo benzin alacağını söyledi. Kaygın, "1 TL için insanların nasıl mutlu olduklarını milletvekilleri gelsin görsün. Yarım saattir buradayız. bu tür kampanyaları takip ediyoruz. ucuz bir şey buldukmu balıklama atlıyoruz. bir depoyu doldurdum. Olsa iki depo alacaz ama imkan yok,Türkiye'de kar kardır" dedi.

 

İNDİRİM SÜRECEK

 

Öte yandan Akaryakıt istasyonunun müdürü Engin Tural da açılış nedeniyle yapılan yüzde 25'lik indirime sürücülerin ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. Tural, 12 saat sürecek olan kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi:

 

"Bugün açılışımız dolayısıyla bütün akaryakıt ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptık. Halkımız da bu kampanyaya gayet güzel ilgi gösterdi. Bu durumdan dolayı da çok memnunuz. Şu an dışarıda satılan tabela fiyatlarına göre yüzde 25 net indirim gerçekleştirdik. Kampanya öğlen 12: 00'da başladı ve gece 24: 00'a kadar devam edecek."

 

İndirimli fiyatlarla ilgili bilgi de veren akaryakıt istasyonu müdürü Tural, "Piyasadan yüzde 7 daha düşük fiyata olan motorin yakıtımız, indirimle 4,19 TL'den 3,27 TL'ye düştü. Bu fiyatlar gece yarısından sonra normale dönecek" dedi. Ayrıca benzin istasyonu yetkilileri kampayanın Ekim ayı içinde her pazar günü yüzde 12'lik bir indirimle devam edeceğini söylediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler