Vali Yavuz'dan TTSO'ya veda

Vali Yavuz’dan TTSO’ya veda ziyareti.

Vali Yavuz'dan TTSO'ya veda

Son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, Trabzon’da güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odamız da şehrimiz adına önemli projeler yürüten güzide bir kurumumuz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Vali Yavuz’la görev dönemi içinde çok yakın mesai yapma fırsatı elde ettiklerini vurgulayarak, “Çalışmalarımıza verdiğiniz destek ve kentimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatınızda da sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Hacısalihoğlu, Trabzon’da görev yaptığı dönemin anısı olarak Vali Yavuz’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi