TTSO'da ilk aday belli oldu

TTSO'da meslek grupları seçimleri sonrasında Yönetim Kurulu başkanlığı için ilk aday belli oldu.

TTSO'da ilk aday belli oldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) meslek grupları seçimlerinin tamamlanmasından sonra gözler Cuma günü yapılacak Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimlerine çevrildi. Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan, 4 meslek grubundan çıkmayı başaran sanayici ve işadamı Erkut Çelebi oldu. 


Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Erkut Çelebi, “Bu bir hizmet yarışıdır. Biz de Trabzon ticaretine, sanayisine daha çok hizmet vermek, geliştirmek için yola çıktık. Arkadaşlarımla uzun süre yoğun biçimde çalıştık. Projeler ürettik. Meslek grupları seçiminde büyük başarıya imza attık. Şimdi Cuma günü yapılacak seçimlere odaklandık. Trabzon’un işadamları, sanayicileri, ticaret erbabı odamızda köklü değişiklik talebinde bulunduğunu, meslek grupları seçimlerinde gösterdi. Bu isteğe duyarsız kalınmamalı. Birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarla yaptığımız istişareler sonucunda yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı açıklama kararı aldık. Hayırlısı olsun” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler