Trabzon'dan yapılandırma uyarısı - Süre uzatıldı

Yapılandırmada ilk taksit ödeme süresi uzatıldı.

Trabzon'dan yapılandırma uyarısı - Süre uzatıldı

Trabzon Vergi Dairesi, borçlarını yapılandıran vatandaşların ilk taksit ödeme süresine dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, ilk taksit ödeme süresine dikkat etmeyen vatandaşların, süresinde ödenmeyen yapılandırmalarının iptal olacağını belirtti.

Akçay, 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan alacakların ilk taksit ödemesinin, peşin ödemeler dahil, 15 Ekim Pazartesi gününe kadar uzatıldığını bildirerek, şunları kaydetti:

"Mükelleflerimiz, bahse konu yapılandırma kapsamında ödemeleri gereken vergi borçlarının tamamını peşin veya ilk taksit tutarlarını pazartesi gününe kadar ödemeleri halinde kanunda belirtilen fırsatlardan faydalanmaya devam edeceklerdir. Aksi halde kanunun getirmiş olduğu kolaylıklardan faydalanma hakkı kaybedilecektir. Bu husus matrah arttırımında bulunan mükelleflerimiz için de geçerlidir. Borçlarını yapılandırıp ödemelerini yapamayan mükelleflerimizin kanunun getirmiş olduğu imkanlardan faydalanmaya devam edebilmesi için 15 Ekim Pazartesi gününe kadar ödemelerini gerçekleştirmesi önem arz etmektedir."

Trabzon'dan yapılandırma uyarısı - Süre uzatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi