Trabzon'da vergi rekortmenleri açıklandı

Trabzon'da kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu.

Trabzon'da vergi rekortmenleri açıklandı

Trabzon'da 2017 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı.

Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da 2017 yılında gelir vergisinde, Alaattin Köroğlu'nun 650 bin 726 TL 68 Kuruş tahakkukla birinci, Selim Altunbaş'ın 486 Bin 65 TL 61 kuruş ile üçüncü, Mustafa Mangan'ın 380 Bin 783 TL 45 kuruş ile dördüncü sırada yer aldığını, ikinci sırada yer alan mükellefin ise isminin açıklanmasını istemediğini kaydetti. 

Gelir vergisinde Selçuk İskender'in 341 Bin 650 TL ile beşinci, Secaettin İskender'in 341 bin 650 bin ile altıncı, Ahmet Türkel'in 321 Bin 30 TL 88 kuruş ile yedinci olduğunu aktaran Akçay, sekizinci sıradaki mükellefin de isminin açıklanmasını istemediği listede, Tahir Ayçiçek'in 313 Bin 163 TL 36 Kuruş ile dokuzuncu, Temel Ertürk'ün 303 Bin 417 TL 81 kuruş ile onuncu sırada yer aldığını bildirdi. 

Akçay, kurumlar vergisinde ilk 10'da yer alan şirketlerin ise şunlar olduğunu ifade etti: 

"Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ, Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ, Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ, Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret AŞ, Çoruh Elektrik Perakende Satış AŞ, Doğsan Tıbbi Malzeme Sanayi AŞ, Dalyan Su Ürünleri ve Gıda Sanayi Nakliyat Ticaret Ltd. Şti, Ekin Gıda Dış Ticaret ve Taşımacılık Ltd. Şti."

Trabzon'da vergi rekortmenleri açıklandı

Trabzon'da vergi rekortmenleri açıklandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi