Çin İş adamları derneğinden TSİAD'a ziyaret

Çin Halk Cumhuriyeti İş Adamları Derneğinden Trabzon SİAD'a ziyaret.

Çin İş adamları derneğinden TSİAD'a ziyaret

Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İş Adamları Dostluk ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kemal Koçak TrabzonSİAD'ı ziyaret etti.

TrabzonSİAD üyelerini 23-25 Mayıs tarihinde İstanbul'da yapılacak CHINA HOMELIFE TURKEY 2019 fuarına davet eden Koçak, TrabzonSİAD ile iş birliğini geliştirme arzusunda olduğunu söyledi.

TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren ''TÜÇİAD'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çin iş dünyasının en önemli pazarlarından. Trabzon'dan ağırlıklı fındık olmak üzere mermer, elektrikli ısıtıcı, nargile tütünü sektörlerinde 2018 rakamlarına göre 22 milyon Dolar civarı bir ihracat var. İstanbul'da yapılacak Çin ürünleri fuarı, üyelerimiz için de bir fırsat. Sonrasında TÜÇİAD ile ortak bilgilendirme toplantıları ve iş gezisi organize edebiliriz'' şeklinde konuştu.

Çin İş adamları derneğinden TSİAD'a ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler