Binance TR çöktü mü? Binance TR'ye neden girilmiyor?

Kripto para borsası Binance TR 'ye girmek isteyen kullanıcılar hata ile karşılaştı. Binance çöktü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Binance TR'den açıklama geldi.

Binance TR çöktü mü? Binance TR'ye neden girilmiyor?

Bugün Binance TR'ye girmek isteyen kullacılar giriş yapamadı ve hata ile karşılaştı. Bunun üzerine kripto para piyasası devi Binance çöktü mü sorularına yanıt aranmaya başlandı. Konuyla alakalı Binance TR açıklama yaptı.

BİNANCE TR ÇÖKTÜ MÜ?
Veriler doğru biçimde olmadığından dolayı okunamadı sorunu sebebiyle Binance TR’ye giriş yapılamıyor.

Binance, resmî internet sayfası üzerinden uygulamanın açılmaması ile ilgili açıklamada bulundu.

Binance’ın yaptığı açıklama şöyle;

"Değerli Binance TR Kullanıcılarımız,

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah 09.45 - 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.

Yapılan güncelleme çalışması ile sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi