Yeni Bakan'dan ilk açıklama! "Eylül'de okulları açmak için..."

Milli Eğitim Bakanlığı görevini Ziya Selçuk'tan devralan Mahmut Özer'den ilk sözler, "Eylül'de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Yeni Bakan'dan ilk açıklama! "Eylül'de okulları açmak için..."

Ziya Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı görevini Mahmut Özer'e devretti.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer yaptığı ilk açıklamada, "Büyük bir sorumluluk üstlendiğimin farkındayım, Eylül'de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız, artık kapalı tutmak gibi bir lüksümüz yok" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim töreninde konuşan Ziya Selçuk, "Değerli arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz 10 Temmuz 2018'de başladığım MEB görevi nihayetlenmiş durumda. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Mahmut Özer beye başarılar diliyorum." dedi.

''EYLÜL'DE OKULLARI AÇMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ''

Milli Eğitim Bakanlığı görevini Ziya Selçuk'tan devralan Mahmut Özer ise yaptığı ilk açıklamada ''Büyük bir sorumluluk üstlendiğimin farkındayım, Eylül'de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız, artık kapalı tutmak gibi bir lüksümüz yok'' ifadelerine yer verdi.

Özer'in açıklamasından satır başları;

''Büyük bir sorumluluk üstlendiğimin çok zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Pandemi döneminde eğitimi asgari düzeyde sağlamak ciddi bir mesele haline gelmiştir. Okulların açılması için vakaların tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz. Okulları kapalı tutmak gibi bir lüksümüz yok.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler