Trabzon'dan Google yaz okuluna

Radyo TV programcılığı bölümünden mezun olduktan sonra, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya alanında uzmanlaşıp Google Yaz Okulu’na seçilerek iş geliştirme desteği aldı.

Trabzon'dan Google  yaz okuluna
Trabzon’da yaşayan sosyal medya uzmanı Cansın Şahin (24), Radyo TV programcılığı bölümünden mezun olduktan sonra, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya alanında uzmanlaşıp Google Yaz Okulu’na seçilerek iş geliştirme desteği aldı.
 
Geçtiğimiz yaz İstanbul’da gerçekleştirilen Google Yaz Okulu’na yaptığı başvurunun kabul edilmesinin ardından Google Reklamcılığının Temelleri üzerine eğitim alan Cansın Şahin, Karadeniz bölgesinde sosyal medyanın ve dijital pazarlamanın yaygınlaşması için adımlar atarak bölgedeki kişi, kurum ve kuruluşlara değer katacak çalışmalar içerisinde bulunduğunu belirtti.
 
Gönüllü Gezgin ve inBlackSea gibi gönüllü projelere imza atan Trabzonlu genç Şahin, kendisi gibi dijital pazarlamayı meslek edinen insanlar yetiştirmek istediğini ifade ederek, bu alanda eğitimler verdiğini ve firmalara koçluk yaptığını söyledi.
 
Şahin açıklamasının devamında; ‘’Her gün telefonlarımızı 150 kez kontrol ediyoruz, internete bağımlı değiliz bilakis içinde yaşıyoruz. Bu ortamda reklamcılığın geleceğini bugün yaşıyoruz’’ diyerek dijital medyanın önemine dikkat çekti. Facebook’un Blueprint eğitim programına katıldığını ve Facebook ile Instagram konusunda da uzmanlaştığını ifade eden Şahin, tüm bilgi birikimini bir eğitim müfredatına dönüştürerek topluluklara hitap etmeye devam edeceğini açıkladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler