Trabzon'da rehavete geçit yok

Ortahisar Kaymakamı okulları ziyaret ediyor.

Trabzon'da rehavete geçit yok

Trabzon'un 2018 LGS şampiyonluğunun ardından rehavete geçit vermeyen Trabzon Ortahisar Kaymakam Tolga Toğan, beraberinde Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ve şube müdürleri ile birlikte okulları ziyaret ederek hem tebrik ediyor hem de zirvede kalmak için önemli uyarılarda bulunuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ile birlikte Bedri Rahmi Eyüboğlu Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Tolga Toğan öğretmenlerle bir araya gelerek, “Öncelikle LGS’de Trabzon’u ve Ortahisar ilçemizi son dört yılda başarıyı artırarak zirveye taşıdığınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu başarı asla tesadüfi değildir. Sistemli, planlı, sabırlı, ciddi bir çalışmanın ürünüdür. 2019’da da aynı başarıyı göstermek için aynı inanç ve gayretle çalışacağınızdan hiç kuşkum yoktur. Zirveye çıkmak ne kadar önemli ise zirvede kalmak da en az okadar önemlidir” dedi.  

Kaymakam Toğan, Okul Müdürü Adem Karahasan’dan okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenler ile bir araya geldi. Ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Kaymakam Tolga Toğan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim