Trabzon'da okullara hem tebrik hem denetim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, okulları hem tebrik ediyor hem denetliyor.

Trabzon'da okullara hem tebrik hem denetim

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayımladığı ‘Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Merkezi Sınavla Yerleşen Öğrencilerin Performansı’ raporuna göre, puan ortalamasında Trabzon en başarılı il seçilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, hem okulları tebrik etmek hem de denetlimek için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. 

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emrah Koşar, Sezai Mısır ve Süleyman Adıgüzel ile birlikte Bedri Rahmi Ortaokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “İlimizin ve ilçemizin 2018 yılı LGS sınavında elde etmiş olduğu başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte aynı gayret ve inançla bu başarımızı daha da arüıracağız”dedi. 2023 vizyon belgesi hakkında öğretmenlerle görüş alış verişinde bulunan Şükür Köse, Okul Müdürü Adem Karahan’dan okulda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Adem Karahan, “Sizleri okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu. 

Trabzon'da okullara hem tebrik hem denetim

Trabzon'da okullara hem tebrik hem denetim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler