Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulunda "Okudum Oynadım" projesi

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulundaki proje sayesinde  düşünme , dinleme, dinlediğini ifade etme becerisi kazanacaklar.

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulunda "Okudum Oynadım" projesi

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu öğretmenlerinden Selvihan Aydoğdu, Sema Nur Ekim ve Gönül Yılmaz tarafından yürütülen "Okudum Oynadım" isimli  e_twining,  projesi sayesinde çocuklar düşünme, dinleme, dinlediğini ifade etme gibi beceriler kazanacak.

Okul öğretmenlerinden Sema Nur Ekim, projenin amacı çocukların  düşünme , dinleme, dinlediğini ifade etme gibi becerileri kazanmak olduğunu belirterek, “Günümüzde tablet TV gibi renkli dünyaların çocuklara daha cazip gelmesi ile kitap okuma gibi bir kazanımı elde edememe riski oluşmakta, bununla beraber  dinleme, anlama ve düşünme becerilerinin her yıl biraz daha köreldiğini görmekteyiz. Projemizde ki amacımız çocuklara düşünme, dinleme, dinlediğini ifade etme gibi becerileri kazandırmak ve kitaplar içindeki renkli dünyaları çocuklara fark ettirebilmektir” dedi.

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulunda

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulunda

Trabzon'da Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulunda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim