Trabzon'da evde eğitim gören öğrenciler karnesini aldı

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, evde eğitim gören öğrencilere karnelerini verdi.

Trabzon'da evde eğitim gören öğrenciler karnesini aldı

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın ile birlikte, özel eğitime tabi evde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek karnelerini takdim etti. İlk olarak Çukurçayır Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi 8 yıldır evde eğitim gören Ayşenur Aşkım Seymen’i evinde ziyaret eden ve karnesini takdim eden Müdür Aktaş, daha sonra Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 11.sınıf öğrencisi 11 yıldır evde eğitim gören Anıl Mert Aydın’ı evinde ziyaret ederek karnesini takdim etti.

Aile desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Müdür Aktaş, “Sosyal devlet olmanın gereği çocuklarımız evde eğitimlerini görüyor. Karneleri de çok başarılı. İnşallah bu başarıları ikinci yarıyılda da devam edecek. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu. Aileler ise İl Milli Eğitim Müdürünün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ziyaretlere, Çukurçayır Ortaokulu Müdürü Salih Gültepe, Karadeniz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Necati Yardım ile evde eğitim gören öğrencilerin öğretmenleri de eşlik etti.






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler