TEV’den özel proje: Gençlerimizin Bayram Sevinci Olsun, Eğitimleri Yarıda Kalmasın!

TEV’den “Destekleriniz Gençlerimizin Bayram Sevinci Olsun, Eğitimleri Yarıda Kalmasın” projesi

Bu bayram gençlerin hayallerine dokunmak, yarınlarına umut olmak isteyenler, Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) ‘Yarıda Kalmasın’ projesine destek olarak, gençleri eğitim yolculuğunda yalnız bırakmıyor.

55 yıldır maddi olanakları sınırlı öğrencilere burs desteği veren Türkiye’nin en köklü ve öncü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), gençlerin eğitimleri, hayalleri, hikâyeleri devam etsin, okullarına dönebilsinler diye hayata geçirdiği “Yarıda Kalmasın” projesiyle Kurban Bayramı’nı ihtiyaç sahibi gençler için unutulmaz kılıyor. TEV, daha çok gencin hayatına dokunmak için bayram gibi özel günlerde paylaşmanın ve iyiliğin önemine dikkat çekiyor. TEV bu doğrultuda üniversiteli gençlerin TEV bursunu kazandıklarında yaşadığı sevinci bursiyerlerin kendi sesleriyle duyuran bir video film hazırlayarak, sosyal medya kanallarından iyilik iletişimini duyuruyor.

Aylık 800 TL olarak belirlenen burs desteğinde bulunmak isteyenler Türk Eğitim Vakfı’nın internet sitesinden online bağış yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim