Şengül Yavuz'dan özel öğrencilere ziyaret

Vali Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz özel öğrencilerin eğitim gördüğü okulu ziyaret etti.

Şengül Yavuz'dan özel öğrencilere ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendi, Gönül Elçileri Projesi kapsamında özel gereksinimli öğrencilerin eğitim gördüğü İşitme Engelliler Anaokulu –İlkokulu’nu ve Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okul’unu ziyaret etti.


İlk olarak İşitme Engelliler Anaokulu ve İlkokul’unu ziyaret eden Bayan Yavuz, okul müdürü Yılmaz Nuroğlu ve diğer yetkililerden okulda verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. Okuldaki bütün sınıfları gezen Şengül Yavuz, öğrencilerle birebir ilgilendi ve yaptıkları etkinliklere katıldı.

Daha sonra Karadeniz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne ( Okulu ) giden Bayan Yavuz ve beraberindekiler, sınıfları gezerek okul müdürü Necati Yardım ve öğretmenlerden öğrencilerin aldıkları eğitimleri hakkında bilgi aldı. Burada çocukların yaptıkları çalışmalar sonucu ortaya çıkan ürünleri de inceleyen Bayan Yavuz eserleri çok beğendiğini ifade ederek çocuklara teşekkür etti.



Öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyetten ötürü Şengül Yavuz Hanımefendiye yapmış oldukları el ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim ettiler.

Özel olan bu çocuklarımızın toplumsal hayata uyumu ve katılım sağlamaları noktasında herkese önemli görevler düştüğünü söyleyen Şengül Yavuz, “Bu çocuklarımızın daha fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var. Dolayısıyla daha fazla emek sarf etmemiz gerekiyor. Okullarımızda verilen bu eğitimler çocuklarımız açısından son derece önemli. Hepinize vermiş olduğunuz emekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Bayan Yavuz’a ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan’ın eşi Dilek Yazgan, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit’in eşi Funda Akşit ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput eşlik etti.











HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler