Rahmi Koç'un koleksiyonu Trabzon'a geliyor

İşadamı Rahim Koç'a ait Türkiye'nin endüstriyel, ulaşım ve iletişim tarihine ışık tutan ilk büyük müze olan Rahmi Koç Müzesi'nden çeşitli objeler, öğrenciler için Trabzon'a geliyor.

Rahmi Koç'un koleksiyonu Trabzon'a geliyor
Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyle Türkiye’nin her yanındaki öğrencilerle buluşan Müzebüs, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında 28 ilde 130 okulu ziyaret edecek. Müzebüsün 12 - 16 Şubat tarihlerindeki durağı Trabzon olacak.           

Müzebüs’ün Trabzon turu, 12 Şubat tarihinde Vakfıkebir ilçesindeki Atatürk Ortaokulu ile başlayacak. Müzebüs, 13 Şubat tarihinde Maçka ilçesinde Çatak Ortaokulu’nu, 14 Şubat tarihinde yine Beşikdüzü ilçesindeki Akkese Ortaokulu’nu ve 15 Şubat tarihinde Sürmene ilçesindeki Ayşe Kırali Ortaokulu’nu ziyaret edecek.  Müzebüs son olarak 16 Şubat tarihinde Akçaabat ilçesindeki Darıca Ortaokulu’na konuk olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim