ÖSYM'den 09.45 kuralı mesajı

ÖSYM, 2017 YGS sınavında yüzlerce öğrenciyi mağdur eden ve 1 yıl kaybetmelerine neden olan uygulamanın yeniden sıkıntı yaratmaması için YDS'ye girecek öğrencilere 09.45 kuralını mesajla hatırlattı.

ÖSYM'den 09.45 kuralı mesajı

ÖSYM, ilk kez YGS sınavında uygulanan ve bir çok öğrencinin sınava girememesine neden olan 09.45 kuralını, YDS adaylarına SMS göndererek hatırlattı.


ÖSYM, 2017 YGS'de yeni bir uygulama başlatmıştı. Bu uygulamaya göre başlangıç saati 10.00 olan sınava 9.45'ten sonra öğrenci alımı yapılmadı.
Bu kuraldan haberi olmayan birçok öğrenci sınava alınmamış ve bir yıllık emekleri boşa gitmişti.

ÖSYM'DEN 09.45 KURALI MESAJI

ÖSYM, yarın yapılacak Yabacı Dil Sınavı'nda aynı manzaraların yaşanmaması için öğrencilere SMS ile hatırlatma yaptı. YDS'ye girecek öğrencilere "Sayın YDS Adayı, sınav binasına girişler saat 09.45'de sona ermektedir. Bu kuralı dikkate alarak erken geliniz. Bu saatten sonra sınav binasına kimse alınmayacaktır." mesajı çekildi.

İşte ÖSYM'nin YDS adaylarına attığı mesaj:





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim