Ortalığı karıştıracak fotoğraf !

Anadolu Ajansı'nın çekerek servise koyduğu fotoğraf karesi 66 aylıkların ilk gününden. Çocukların sıralarının üzerine birer tane büyük boy bir poster yerleştirilmiş. Posterdeki kişi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değil.Erdoğan'ın okul fotoğ

Ortalığı karıştıracak fotoğraf !

Anadolu Ajansı'nın çekerek servise koyduğu fotoğraf karesi 66 aylıkların ilk gününden. Çocukların sıralarının üzerine birer tane büyük boy bir poster yerleştirilmiş. Posterdeki kişi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değil.

Erdoğan'ın okul fotoğrafının büyük boy basılıp ilk gün çocukların önüne konulması tartışma yarattı. Daha önce okullarda böyle bir uygulamaya hiçbir parti döneminde rastlanmadı. Haliyle fotoğraf çok gürültü koparttı.

Muhalif Sözcü Gazetesi de bu fotoğraf alıp kullanmak istedi. Sözcü'nün iddiasına göre Anadolu Ajansı, parasını ödeyecek olmalarına rağmen (225 TL) fotoğrafı gazeteye satmadı.

SÖZCÜ  ALIP BASTI

Sözcü birinci sayfasının neredeyse tamamını kaplayan bu fotoğrafı Anadolu Ajansı'ndan satın alamayınca korsan olarak kullandı.

Fotoğrafın altına da "Devletin ajansı AA'nın "Başbakan'a yine muhalefet yapacaklar" korkusuyla Sözcü Gazetesine satmadığı bu fotoğraf, internet sitesi Facebook'ta yayınlandı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim