KYK Yurt Başvuru Tarihleri ne zaman başlıyor 2015 2016

Üniversite tercih sonuçları açıklandı şimdi öğrenciler KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor diye merak ediyor. işte KYK yurt başvuru tarihleri 2015 2016 takvimiÜniversite tercih işlemleri 6 Temmuz'da başlıyor. Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan ö

KYK Yurt Başvuru Tarihleri ne zaman başlıyor 2015 2016
Üniversite tercih sonuçları açıklandı şimdi öğrenciler KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor diye merak ediyor. işte KYK yurt başvuru tarihleri 2015 2016 takvimi
Üniversite tercih işlemleri 6 Temmuz'da başlıyor. Üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda kalmaya hak kazanan öğrenciler 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren e-kayıt işlemlerini yaptıracaklar. E-kayıt uygulaması 2015-2016 dönemi için YURTKUR 'a ait asil ve yedek listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencileri kapsayacak. Devlet yurtlarına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler e-kayıt uygulaması ile kayıt yaptırabilecekleri gibi şahsen de kayıt yaptırabilecekler.

Öğrenim kredisi ve KYK burs başvuru tarihleri de kurumun internet sitesinden ilan edilecektir. Önlisans ve lisans öğrencilerinin başvuru yapabileceği burs ve öğrenim kredisi için KYKinternet sitesini takip etmelerinde fayda var.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler