Bölge Milli Eğitim Müdürleri Trabzon'da toplandı

Ölçme Değerlendirme Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Trabzon'da yapıldı.

Bölge Milli Eğitim Müdürleri Trabzon'da toplandı

2023 eğitim vizyonu çerçevesinde Ölçme Değerlendirme Bölge İl Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Trabzon'da gerçekleştirildi

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sayın Sadri Şensoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş,  Artvin Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Bayburt Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Ordu Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve Rize Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak katıldı.

Toplantıda, 2023 Vizyon Belgesi’nde ölçme, değerlendirme ve sınav hizmetleri, E-sınav salonlarının kullanımı, TIMSS Sınavları ile ilgili hazırlıklar, izleme araştırmasına ilişkin illerimizde yürütülen çalışmalar, ölçme değerlendirme alanında yapılacak çalışmalar ile 2023 Eğitim Vizyonu’ndaki hedefler arasında yer alan okullar arası başarı farklarının azaltılması kapsamında illerdeki ölçme değerlendirme merkezlerinden daha etkin bir şekilde nasıl yararlanılabileceği ve öğretmenlerimize ölçme değerlendirme konusunda verilebilecek eğitimlerin çerçevesi görüşüldü. 

Genel Müdür Dr. Sayın Sadri Şensoy toplantıda, “Yeni dönemde il müdürlüklerinin yapacakları protokollerle üniversitelerimizden daha fazla faydalanmayı planlıyoruz. Bu çerçevede öğretmenlerimizin ölçme değerlendirme alanında uzmanlaşmasını sağlamak için de üniversitelerimizden azami düzeyde yararlanmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler