Diğer

Diğer

Eğer suçsa, bu suçu işledim!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, gerek sitedeki yazılarıma, gerekse de kendi mailime gelen yorum ve eleştirileri büyük bir tizlikle okuyup değerlendiririm ve kendi mailime gelenlere mutlaka cevap veririm.

Geçen hafta yazdığım “Trabzonspor"da ciddiyet sorunu” başlıklı yazıma da çok sayıda destek yorumu geldiği gibi bazıları seviyeli, bazıları da oldukça seviyesiz eleştiri yorumları da geldi. Kendi mailime gelenleri cevapladım. Şimdide yazıya gelen eleştiri yorumlarına açıklık getirmek istiyorum.

Beni eleştirenlerin birçoğu yazıyı sonuna kadar okumadan önyargılı olarak yorum yazdıklarını anlıyorum.

Ama her şeye rağmen bütün eleştirileri saygıyla karşılıyorum. Benim yazımda bu futbolcuların futbolları veya kişilikleriyle ilgili herhangi bir eleştiri yoktur.

Aksine Egemen"in hırsı ve mücadelesine, gol kaçırmasına rağmen Gökhan"ın topa vuruş tekniğine çoğu zamanda hayran kaldığımı söyleyebilirim.

Elbette ki sakal ve saç biçimleri ve giyim kuşamları onların futbollarına etki yapmaz. Nasıl ki bir devlet memurunun giyim kuşamı onun hizmet vermesini aksatmadığı gibi.

Ama ciddi kurumları temsil eden insanların da kamuoyuna karşı ciddi olmalarında yarar vardır. Bu, ekmek yedikleri o kurumun ciddiyetini gösterir.

Ben sadece bir kulüp futbolcusunun yönetimlerin belirleyeceği kurallarla yönetilmesine işaret ettim.

Yani yılda 15-20 milyar lira kazanan bir devlet memuru nasıl ki giyim kuşamına özen gösteriyorsa, milyarlarca lira kazanan futbolcuların da bu özeni göstermeleri ve bunu da yönetimlerin sağlaması gerektiğini söyledim.

Sana ne futbolcunun saçından sakalından diyenlere soruyorum.

Belediyeye veya Tedaş"a su ve elektrik faturası yatırmaya gittiklerinde karşılarında Devlet memuru Egemen"i! ve onu şikayet etmek için çıktıkları üst kattaki Müdür Gökhan Ünal"ı görmüş olsalar acaba ne düşünürlerdi?

Milyonlara hitap eden bir futbolcunun hele hele de takımın kaptanı ve önde gelen bir futbolcusu, topluma örnek olacak bir şekilde olmasını istemek suç mu?

Eğer suçsa ben bu suçu işledim!

Eski Başkan Yardımcılarından  İbrahim Haciosmanoğlu"nun Gökhan Ünal için söylediği “Saç ektirdiği için 6 ay topa kafa vuramadı” şeklindeki açıklamasını ise talihsizlik olarak değerlendiriyorum.

Bu doğru olsa bile bu kulüpte Başkan Yardımcılığı yapmış, son kongrede de başkan adaylığına soyunmuş bir kişinin futbolcularla ilgili böyle açıklamaları doğru değildir.

Hacıosmanoğlu, yarın bu kulübe yönetici veya başkan olursa ne olacak.

Kaldı ki, aynı Gökhan Ünal Gaziantep maçının en önemli pozisyonunda ayakla vurması gereken topa kafa ile vurma girişiminde bulunması belki de golü önlemiştir.

Yöneticilik futbolcular üzerinden yönetimleri eleştirip prim yapmak değildir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.