Ece Dağıstan sessizliğini bozdu: Bize böyle bir son yazmam lazımdı

Piyanist Fazıl Say, 2019 yılında nikâh masasına oturduğu Ece Dağıstan ile dün Beykoz Adliyesi’nde boşandı.

Ece Dağıstan sessizliğini bozdu: Bize böyle bir son yazmam lazımdı

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve Ece Dağıstan 2019 yılında İtalya’nın Milano kentinde nikâh masasına oturmuştu. Say, dün Dağıstan ile boşandıklarını açıkladı. Sanatçı, Dağıstan’la el ele adliyeden çıktıkları anın fotoğrafını sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

ece-dagistan.jpg

“Çok üzgünüm, eşim Ece ile evliliğimizi sonlandırdık. Beykoz Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikâyelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şevkat dolu 7 yıllık bir sevgililik. Ece mutlu olsun. Ece hep iyi olsun. Yeni bir büyük sayfa açılıyor, büyük dönem başlıyor, şimdi yalnız hayatımda, iyi bir güzergâh çizerek, iyiye yol almak istediğim, kendi yaşamıma sahip çıkacağım, sağlığıma, müziğe ve her şeye... Üzgünüz bugün.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin