Trabzon Düzköy'e kardeş eli

Trabzon'un ilçesi Düzköy'e kardeşi Kartal Belediyesi'nden yardım eli uzandı.

Trabzon Düzköy'e kardeş eli

Trabzon Düzköy Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan İstanbul Kartal Belediyesi'nden Düzköylü miniklere hediye yağdı. 


İstanbul Kartal Belediyesi, kardeş belediye olduğu Trabzon Düzköy Belediyesi'yle yürüttüğü görüşmeler sonucunda Düzköy Gökçeler İlköğretim Okulu'na kışlık giysi yardımı yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kardeş belediye olan Trabzon Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik'le el ele vererek Düzköy Gökçeler İlköğretim Okulu öğrencileri için giysi ve ayakkabı temin etti.

Düzköy Belediyesi'ne gönderilen kışlık giysiler, Trabzon Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen ve belediye personeli tarafından Gökçeler İlköğretim Okulu'na ulaştırıldı.

Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik tarafından çocuklara tek tek giydirilen kışlık giysiler minikleri mutlu etti. 

Düzköy Gökçeler İlköğretim Okulu öğrencileri, mutluluklarını ellerinde taşıdıkları 'Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz' yazılı dövizlerle ifade ederek Başkan Altınok Öz ve Başkan Abidin Çelik'e teşekkür ettiler.

Kışlık giysilerin öğrencilere verilmesinin ardından konuşan Trabzon Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, "Kardeş belediyemiz olan Kartal Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz'e ve personeline, ilçemizde eğitim veren Gökçeler İlköğretim Okulu'na yapmış olduğu kışlık giysi yardımlarından dolayı şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim" dedi. 

Trabzon Düzköy'e kardeş eli
Trabzon Düzköy'e kardeş eli
Trabzon Düzköy'e kardeş eli
Trabzon Düzköy'e kardeş eli
Trabzon Düzköy'e kardeş eli
Trabzon Düzköy'e kardeş eli



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber